ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ριβάλντο για Μπαπέ: «Θα γράψει ιστορία στη Ρεάλ»

Για τους Κιλιάν Μπαπέ και Βινίσιους μίλησε μεταξύ άλλων στη «Marca» ο Ριβάλντο, εν όψει και του πρώτου Clasico της σεζόν κόντρα στην Μπαρτσελόνα (26/10, 22:00).

Για τον Γάλλο τόνισε πως γράψει ιστορία για τους Μερένχες, ενώ για τον συμπατριώτη του σημείωσε πως δίκαια είναι το φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα.

«Μερικές φορές χρειάζεται λίγος χρόνος για να προσαρμοστείς. Ο Κιλιάν είναι ένας σπουδαίος παίκτης και σίγουρα θα γράψει ιστορία στη Μαδρίτη. Είναι πολύ καλός και έχει ήδη σημειώσει γκολ. Δεν είναι ακόμα αυτός που θα ήθελαν όλοι οι οπαδοί, αλλά πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι είμαστε στην αρχή και μόλις έφτασε στη Μαδρίτη. Θα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και θα περάσει στην ιστορία της ομάδας», είπε για τον Μπαπέ.

Για το ότι ο Βινίσιους είναι φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα: «Είμαι σίγουρος ότι θέλει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα για όλα όσα έκανε στο Champions League και τη La Liga με τη Ρεάλ Μαδρίτη, ακόμη και αν τα πράγματα δεν πήγαν καλά με την εθνική του ομάδα. Για μένα, ο Βινίσιους είναι ο καλύτερος για να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button