Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Έρχεται εβδομάδα διαχείρισης

Τρία ματς σε επτά μέρες, είναι μία κατάσταση που είναι συνηθισμένη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την οποία ο Άρης θα κληθεί να διαχειριστεί για δεύτερη φορά φέτος.

Από το ΟΑΚΑ αρχίζει για τους κιτρινόμαυρους ένας κύκλος τριών αγώνων μέσα σε μία εβδομάδα. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Λεβαδειακός, εξαιτίας του Κυπέλλου στο οποίο ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Ένωση την επόμενη Τετάρτη (30/10, 19.30) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Είναι η πρώτη φορά που ο Άκης Μάντζιος θα αναγκαστεί, εκ των πραγμάτων, να ανοίξει λίγο παραπάνω το ροτέισον και να… ξεφύγει από κάποιες σταθερές του.

Αυτές είναι συγκεκριμένες και φαίνεται από τις ενδεκάδες που επιλέγει από το ξεκίνημα της σεζόν… Δεν μπορούν όμως όλοι να «βγάλουν» τρία ματς σε μία εβδομάδα ως βασικοί. Ο 55χρονος τεχνικός το γνωρίζει αρκετά καλά, έχοντας αρχίσει ήδη να οργανώνει τα πλάνα του για αυτά τα τρία ματς και κυρίως για τα ντέρμπι στην Αθήνα με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους.

Να σημειωθεί ότι για το ματς με τον Λεβαδειακό (03/11) υπάρχει η δεδομένη απουσία του τιμωρημένου Μάρτιν Μοντόγια, οπότε δεδομένα ο Μάντζιος θα στραφεί στη λύση του Ούγκο Μάγιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button