Απόψεις
Ροή ειδήσεων

Ρωτάνε και ανησυχούν…

Ο ποδοσφαιρικός Άρης συνεχίζει να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα εχθρών και… φίλων και τους κάνει να ανησυχούν σφόδρα…

Κέρδισε τον Ολυμπιακό… Μπορεί να πάρει δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι… ΤΣΕΚ

Κέρδισε τον ΠΑΟΚ… Μπορεί όμως να αντιμετωπίσει τις μικρότερες ομάδες που στήνουν… λεωφορείο… ΤΣΕΚ

Κέρδισε τη Λαμία… Μπορεί να κερδίσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα του… ΤΣΕΚ

Κέρδισε την Καλλιθέα… Μπορεί…

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου στο χθεσινό παιχνίδι με την Καλλιθέα είχε όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και κυρίως που έχει τον τρόπο για να μπορέσει να τους πετύχει.

Πίεση από το πρώτο λεπτό, ακατάπαυστα τρεξίματα, κάλυψη όλων των χώρων και κυριολεκτικά υπήρχαν σημεία στο παιχνίδι που κυριολεκτικά “έπνιγε” τον αντίπαλο, μην αφήνοντάς του κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Οι κιτρινόμαυροι αποδεικνύουν συνεχώς ότι φέτος είναι φτιαγμένοι για πολύ μεγάλα πράγματα, καθώς έχουν την ποιότητα του ρόστερ, τη νοοτροπία που χρειάζεται, την καθοδήγηση από το τεχνικό τιμ και περιμένουν κάτι ακόμη…

Την ακόμη μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Σίγουρα χθες είχε περισσότερο κόσμο, σε σχέση με το ματς με τη Λαμία, αλλά απέχουμε από την εικόνα που πρέπει να έχει το “Κλεάνθης Βικελίδης”. Κάτι που ευελπιστώ ότι θα γίνει στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Άρης πάει την προσεχή Κυριακή (27/10, 18.00) στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, που πήρε “ανάσα” στο Ηράκλειο, βλέποντας από την κορυφή τους αντιπάλους του, έχοντας στείλει σαφή μηνύματα σε όλους.

Μην ρωτάτε λοιπόν και μην ανησυχείτε…

Ο Άρης είναι εδώ και μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται…

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button