Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Καστρίτης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας-Συγκινητική η στήριξη του κόσμου»

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας.

«Ειλικρινά αν μπορούσα να κάνω μια δήλωση απόψε, αυτή θα ήταν ένα συγχαρητήρια στους παίκτες μας, όχι μόνο για το παιχνίδι, αλλά και για τις δύο τελευταίες μέρες.

Παρά το ότι ήτανε πολύ στεναχωρεμένοι, φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι ήτανε διαψασμένοι και έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Σε στιγμές που ο αντίπαλος προσπαθούσε να επιστρέψει στο παιχνίδι, λειτουργήσαμε πολύ καλύτερα, με σωστές αποφάσεις σε άμυνα και επίθεση.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Αυτό που έχουμε βιώσει είναι συγκινητικό με τη στήριξη τους. Είναι πάντα δίπλα μας και εμείς θα είμαστε εδώ για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να τους κάνουμε χαρούμενους»

«Ο πρωταθλητισμός εμπεριέχει να είσαι κάθε μέρα η καλύτερη εκδοχή. Είναι υγιέστατο όταν χάνεις να κάνεις αυτοκριτική και αυτό είναι το «λίπασμα» για να βελτιωθείς.

Δεν είναι μια εύκολη περίοδος, αλλά θα το διανύσουμε. Όλες οι ομάδες θα κάνουν αυτή τη διαδρομή, απλά εμάς μας έτυχε στο ξεκίνημα της χρονιάς και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι.

Ούτε χάλια ήμασταν πριν από 3 μέρες, ούτε τέλειοι ήμασταν σήμερα».

Για το αν υπήρξε κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό:

«Ο κόσμος και οι άνθρωποι που συναντάμε στον δρόμο είναι πολύ θετικοί. Συνάντησα πολύ κόσμο που μου είπαν ”είμαστε μαζί σας, σας στηρίζουμε”

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των παικτών:

«Αυτό που μας λείπει είναι η συνέπεια. Δεν είναι εύκολο, έρχονται σε μια δύσκολη λίγκα και το επίπεδο που έχουμε αγωνιστεί είναι πάρα πολύ υψηλό.

Το παράλογο θα ήταν να μην είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά επειδή εμείς είμαστε πρώτοι σκληροί με τον εαυτό μας, δεν χρειάζεται να είμαστε πιο χαρούμενοι από ότι πρέπει»

Για τον Λαζέφσκι:

«Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα, μπορεί να τον δούμε άμεσα, μπορεί και όχι. Προέρχεται από μεγάλη αποχή, πρέπει να περάσει συγκεκριμένα τεστ και δε θέλουμε να διακινδυνεύσουμε κάτι με την υγεία του. Είναι τόσο καιρό έξω, θα χρειαστεί σταδιακή ένταξη στο πρόγραμμα της ομάδας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button