Διεθνή

Αποχωρεί από τη Ζαλγκίρις ο Γουάλας

Δε συνεχίζει στην Ευρωλίγκα ο Αμερικάνος.

Έπειτα από την τεράστια ανατροπή κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ένα κλίμα ευφορίας έχει κατακλύσει τις τάξεις της Ζαλγκίρις, η οποία μετά από 4 αγωνιστικές έχει ρεκόρ 3-1 και βρίσκεται στη 2η θέση της Ευρωλίγκα.

Ενθουσιασμό που όπως φαίνεται δεν έχει ο Ταϊρόν Γουάλας, ο οποίος ζήτησε από τη λιθουανική ομάδα να αποχωρήσει, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Ο Αμερικανός που πέρυσι τέθηκε αντίπαλος του Άρη με τη φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ, επιθυμεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ, ενώ υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, παρότι είναι μόλις 30 ετών.

Μέχρι τώρα στη σεζόν, ο Γουάλας δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τρινκιέρι, καθώς έχει αγωνιστεί σε μόλις 2 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, μετρώντας 4 πόνοτυς κατά μέσο όρο σε κάτι παραπάνω από 11 λεπτά συμμετοχής. Την ίδια ώρα, στο λιγότερο ανταγωνιστικό λιθουανικό πρωτάθλημα, έχει 12,7 πόντους και 2 ασίστ ανά παιχνίδι.

Είναι δεδομένο πως η Ζαλγκίρις θα στραφεί στην αγορά των ελεύθερων για να βρει τον αντικαταστάτη του, ο οποίος το πιθανότερο είναι να προέρχεται από το NBA. Ο σύλλογος τα πάει μέχρι στιγμής εξαιρετικά με το υπάρχον ρόστερ μέχρι τώρα, επομένως ο Ιταλός κόουτς δεν αναμένεται να προβεί σε βιαστικές αποφάσεις για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button