Ποδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

«Οι καλοκαιρινές προσπάθειες του Άρη να αποκτήσει τον Άβιλα»

Η ιστοσελίδα estadiodeportivo.com φέρνει στο προσκήνιο την καλοκαιρινή προσπάθεια που έκανε ο Άρης για να αποκτήσει τον Τσίμι Άβιλα από την Ρεάλ Μπέτις, αναφερόμενη μάλιστα και σε ποσά.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Άρης προχώρησε σε δύο προτάσεις για να αποκτήσει τον 30χρονο επιθετικό από την Μπέτις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το άρθρο, ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στα γραφεία της ισπανικής ομάδας, έτοιμος να δώσει 1 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό και να πληρώσει μέρος του συμβολαίου του.

«Ο Άρης Θεσσαλονίκης έκανε δύο προσπάθειες να αποκτήσει τον έμπειρο επιθετικό το περασμένο καλοκαίρι. Ο Τσίμι Άβιλα βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση. Αν και ο σύλλογος είχε δελεαστικές προτάσεις από τον Άρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος επέμενε πολύ στην υπογραφή του επιθετικού, η Μπέτις είπε τελικά ότι δεν θα τον αφήσει να φύγει μετά την απόφαση του Μάνου Φαχάρδο» σημειώνει αρχικά.

Για να συνεχίσει: «Μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ο Άρης Θεσσαλονίκης, επέμενε στην απόκτηση του Τσίμι Άβιλα κατά την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά, αλλά η Ρεάλ Μπέτις απέρριψε τις δύο προτάσεις που έκανε ο ελληνικός σύλλογος».

Η Μπέτις απέκτησε τον Άβιλα τον Φεβρουάριο του 2024 πληρώνοντας στην Οσασούνα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ συν 700.000 ευρώ σε μπόνους, ενώ παραχώρησε και το 10 τοις εκατό που είχε ποσοστό μεταπώλησης για Ραούλ Γκαρθία ντε Χάρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button