Μπάσκετ

Ηρακλής: Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στην Elite League και κάνει πρεμιέρα στη Μύκονο

Η ΚΑΕ Ηρακλής διευθέτησε όλες τις εκκρεμότητες που αφορούσαν την αδειοδότησή της για τη συμμετοχή στην Elite League και πλέον ετοιμάζεται για τη δική της πρεμιέρα (12/10, 16:00) στο Πρωτάθλημα απέναντι στη Μύκονο.

Η υπόθεση αδειοδότησης της ΚΑΕ Ηρακλής εξελίχθηκε εξαιρετικά δύσκολη για τους «κυανόλευκους» οι οποίοι εξασφάλισαν τελικώς το πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα λαμβάνοντας την έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Προηγήθηκε ένας αγώνας δρόμου από τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης και κυρίως από τον Ζήση Σαρικόπουλο ο οποίος σήμερα (10/10) παρουσιάστηκε ενώπιον της Επιτροπής και σύμφωνα με πληροφορίες εξήγησε ότι οι εκκρεμότητες είχαν καθαρά τυπικό χαρακτήρα.

Στην πραγματικότητα, η ΚΑΕ Ηρακλής έχει αλλάξει σε σύγκριση με το καθεστώς που προϋπήρχε – διαπιστώνοντας όμως τις συνέπειες που προκάλεσε το πρόσφατο παρλεθόν – καθότι βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της περιόδου εξυγίανσης με την καταβολή οφειλών από την πλευρά του Μπομπ Μάνσφιλντ ο οποίος βρίσκεται στη Φλόριντα, αποκλεισμένος λόγω του τυφώνα «Μίλτον».

Η ουσία είναι ότι οι «κυανόλευκοι» ξεπέρασαν το γραφειοκρατικό ζήτημα και εξασφαλίζοντας το πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα πλέον επικεντρώνονται στη δική τους πρεμιέρα (12/10) η οποία θα γίνει στη Μύκονο, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button