Ποδόσφαιρο

Πνιγμός, η επίσημη αιτία θανάτου του Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ υπέστη «πνιγμό εντός ύδατος» το βράδυ της Τετάρτης, όπως αναφέρεται επίσημα πια για τον θάνατο του διεθνή μπακ του Παναθηναϊκού…

Το ελληνικό ποδόσφαιρο συγκλονίστηκε στην είδηση του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία 31 ετών. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Καθημερινής, υπέστη «πνιγμό εντός ύδατος», όπως αναφέρει η νεκροτομή που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, επιβεβαιώνοντας και την αυτοψία που είχε γίνει στο χώρο του τραγικού γεγονότος, από τον ιατροδικαστή.

Απομένουν ακόμα οι τοξικολογικές εξετάσεις που χρειάζονται χρόνο για να βγάλουν αποτελέσματα και μένει να φανεί τι προηγήθηκε μέχρι ο ποδοσφαιριστής να βρεθεί στην πισίνα και να καταλήξει από πνιγμό.

Λέγεται ότι εντοπίστηκε περίπου 5 ώρες αφότου είχε αφήσει, πλέον, την τελευταία του πνοή στον πυθμένα της πισίνας του σπιτιού στο οποίο διέμενε στα νότια προάστια της Αθήνας.

Το γεγονός έχει σοκάρει, όπως είναι λογικό, τον Παναθηναϊκό, την Εθνική ομάδα, το ποδόσφαιρο της χώρας μας και φυσικά αυτό της Αγγλίας, όπου θήτευσε ο Μπάλντοκ μέχρι να φτάσει στην πατρίδα μας, το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης» ενημερώθηκαν για την τραγωδία του διεθνή αμυντικού λίγο μετά την τελευταία τους προπόνηση στο «Γουέμπλεϊ», την παραμονή της σπουδαίας αναμέτρησης με την Αγγλία για το Nations League. Κι αφού δεν γίνεται να υπάρξει αναβολή στο ματς, θα τιμηθεί η μνήμη του Μπάλντοκ με ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και μαύρα περιβραχιόνια στο μπράτσο των παικτών των δύο ομάδων, αλλά και των διαιτητών.

Στον Παναθηναϊκό το πρωί της Πέμπτης αποφάσισαν την ακύρωση των προγραμματισμένων προπονήσεων της σημερινής (10/10) ημέρας και της Παρασκευής, αφού, ουδείς έχει μυαλό για μπάλα, τακτική και δουλειά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Και είναι απόλυτα λογικό, αφού μέχρι πριν από μερικές ώρες ο Μπάλντοκ ήταν μαζί τους και καθημερινά τον ζούσαν. Και ξαφνικά έμαθαν ότι «έφυγε…».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button