Ποδόσφαιρο

Πέρασε στην παράταση από την Καβάλα ο Αστέρας

Δύσκολη πρόκριση για την ομάδα της Τρίπολης.

Ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR είναι η τελευταία ομάδα που πήρε το εισιτήρια για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, επικρατώντας 0-1 της Καβάλας με χρυσό σκόρερ στην παράταση τον Παναγιώτη Τζίμα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έχοντας αρκετές καλές στιγμές για να πάρει το προβάδισμα. Στο 14′ ο Παπαδόπουλος βγήκε σε τετ α τετ με τον Τσιντώτα, αλλά δεν βρήκε τον συμπαίκτη του, με την μπάλα να βγαίνει κόρνερ.

Οι Αρκάδες απείλησαν στο 33′ με τον Μακέντα, αλλά τον σταμάτησε ο Αστράς

Πέντε λεπτά μετά, ο Εμπούκα μοίρασε στον Παπαδόπουλο, εκείνος βγήκε σε τετ α τετ με τον Τσιντώτα, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, με την Καβάλα να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 38′.

Στο 62′ ο Αστέρας είχε την ευκαιρία να προηγηθεί από την άσπρη βούλα, καθώς Μπαρτόλο κέρδισε πέναλτι μετά την ανατροπή από τον Ρεγκίς.

Ωστόσο, ο Αστράς μάντεψε σωστά και έπεσε στη δεξιά του γωνία, κρατώντας το 0-0.

Στο 65′ η Καβάλα απείλησε, με τον Γκέκα να κάνει το πλασέ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Τσιντώντας να μπλοκάρει.

Χρειάστηκε δύο φορές να επέμβει ο Αστράς στα σουτ του Καλτσά, αποκρούοντας αρχικά εντυπωσιακά στο 77′ και στη συνέχεια στο 90+2′ για να μείνει το 0-0 και το ματς να πάει στην παράταση.

Στο 115′ ο Παναγιώτης Τζίμας με ωραίο τελείωμα μετά από σέντρα του Καλτσά νίκησε τον Αστέρα, κάνοντας το 0-1 για τον Αστέρα, που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button