ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ιντζάγκι και Καλάμπρια θα καταθέσουν για την υπόθεση των Ultras του Μιλάνου

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι και ο Ντάβιντε Καλάμπρια είναι μεταξύ αυτών που θα καταθέσουν στις αρμόδιες αρχές για την περίφημη υπόθεση με τους Ultras του Μιλάνου.

Πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση, που ήρθε ξανά στη δημοσιότητα μετά τις συλλήψεις Ultras της Ίντερ και της Μίλαν και τις κατηγορίες που τους βαρύνουν για σύνδεση με το οργανωμένο έγκλημα.

Οι κατηγορίες αφορούν ισχυρά μέλη των οργανωμένων οπαδών και η σχετική έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία, οι αρμόδιοι εισαγγελείς θα καλέσουν ως μάρτυρες πρόσωπα των οποίων οι καταθέσεις μπορεί να είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Αναμένεται, λοιπόν, να κληθεί ο προπονητής της Ίντερ, αλλά και ο Χαβιέρ Ζανέτι, αντιπρόεδρος των «νερατζούρι». Από πλευράς Μίλαν, έχει ζητηθεί από τον αρχηγό Ντάβιντε Καλάμπρια να παρουσιαστεί στην εισαγγελία και να δώσει επιπλέον στοιχεία που θα βοηθήσουν στην έρευνα.

Η «Gazzetta dello Sport» ξεκαθαρίζει ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση, ούτε πρόκειται να καταθέσουν ως ύποπτοι. Αντίθετα, μπορεί να σχετίζονται σε επαγγελματικό επίπεδο με άτομα που είναι μπλεγμένα με τη μαφία και το οργανωμένο έγκλημα στο Μιλάνο.

Δεν έχουν γίνει γνωστές οι ημερομηνίες που θα γίνουν οι καταθέσεις, την ώρα που οι εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση βρίσκονται υπό αστυνομική προστασία, κάτι που «μαρτυρά» τη σοβαρότητά της. Προς το παρόν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μελετάει τις 568 σελίδες για το θέμα, που δεν μπορεί να κλείσει με πρόστιμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button