Ερασιτέχνης

Ο Άρης στη Γενική Συνέλευση της European Multisport Club Association (pics)

Βρέθηκε στη συνέλευση ο Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Στη Βουδαπέστη και συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις της Φερεντσβάρος λαμβάνει χώρα η γενική συνέλευση της European Multisport Club Association.

Ο Α.Σ. Άρης δίνει το «παρών» στη μεγάλη πανευρωπαϊκή αυτή εκδήλωση, διά του ταμία του διοικητικού συμβουλίου, Αλέξανδρου Γκαντώνα.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης:

“Το στέλεχος του συλλόγου και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στο αθλητικό κέντρο της Φερεντσβάρος, το οποίο περιλαμβάνει έξι γήπεδα ποδοσφαίρου, ένα γήπεδο κλειστού στίβου, ένα κολυμβητήριο ένα γήπεδο χάντμπολ και ξενώνες που φιλοξενούν τους αθλητές.

Στη γενική συνέλευση συζητήθηκαν τα νέα ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης για τον ερασιτεχνικό αθλητισμού, όπου ο ΑΡΗΣ κατέθεσε την δική του πρόταση. Ήταν ένα διήμερο γεμάτο συζητήσεις και ιδέες γύρω από την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι ομάδων όπως η Σπόρτινγκ Λισαβώνας, η Λάτσιο, η Εβερτον, η Μπολόνια κ.α.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Βουδαπέστη, ο Αλέξανδρος Γκαντώνας είχε συνάντηση με διοικητικά στελέχη της Φερεντσβάρος και συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας των δύο συλλόγων στα ερασιτεχνικά αθλήματα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button