Απόψεις
Ροή ειδήσεων

Κοιμάσαι ήσυχος όταν έχεις τέτοιον Μορόν…

Ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ήδη έπιασε… στασίδι στην ίδια θέση και φέτος, δείχνοντας ότι είναι ο επιθετικός στην Ελλάδα με την καλύτερη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Πριν από λίγες μέρες είχαμε φιλοξενήσει στο ραδιόφωνο τον πρώην προπονητή του Άρη Σάκη Τσιώλη, που είχε αναφερθεί στην παρουσία του Λορέν Μορόν στον Άρη και πόσο σημαντική είναι η παρουσία του για τον προπονητή του…

“Είναι ο… ύπνος κάθε Σάββατο βράδυ του προπονητή, είναι η ηρεμία του. Όταν έχεις έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, μέχρι το τελευταίο λεπτό έχεις πάντα ελπίδα, ξέρεις ότι μπορεί να σου τελειώσει τη μία φάση”, είχε αναφέρει για τον Μορόν ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Ισπανός φορ πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ στο χθεσινό ματς με τη Λαμία, που είναι η καλύτερη… πελάτης του, καθώς έχει ευστοχήσει απέναντί της έξι φορές, σκοράροντας δις στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει με τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Όσον αφορά την πρόταση για νέο συμβόλαιο που του έχει καταθέσει ο Άρης, ο Μορόν δεν θα αργήσει να απαντήσει θετικά, καθώς η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ μικρή και σίγουρα όχι ικανή να χαλάσει τη συμφωνία για τριετή συνεργασία.

Όταν έχεις έναν τέτοιο φορ, που έχει ήδη βάλει έξι γκολ στις εφτά πρώτες αγωνιστικές, τότε μπορείς να ελπίζεις σε πολλά πράγματα για τη συνέχεια και να κοιτάς όλο και ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Back to top button