Μπάσκετ

ΚΑΕ Ηρακλής: «Η ΕΕΑ δεν μας χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής»

Τι αναφέρουν οι «κυανόλευκοι».

Η ΚΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την αναβολή του αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας για την 1η αγωνιστική της Elite League, εξηγώντας ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα.

Οι κυανόλευκοι ξεκαθάρισαν ότι βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για να διευθετηθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα και να χορηγηθεί το πιστοποιητικό στη νέα έκτακτη συνεδρίαση της ΕΕΑ, ενώ τόνισε ότι τα εισιτήρια που διετέθηκαν για το παιχνίδι θα ισχύσουν κανονικά για την ημερομηνία που θα οριστεί.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

“Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προγραμματισμένος αυριανός (05/10) αγώνας με τη Δόξα Λευκάδας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Elite League αναβάλλεται, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα μας, στην τελευταία της συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (03/10), 48 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι διοικούντες και τα στελέχη της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να διευθετηθούν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα και να χορηγηθεί στην ομάδα μας το πιστοποιητικό σε νέα έκτακτη συνεδρίαση της Ε.Ε.Α..

Τα εισιτήρια που διατέθηκαν στους φίλους της ομάδας μας, θα ισχύσουν κανονικά, όταν το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας οριστεί να διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button