Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

ΜΜΕ Ισπανίας: «Το νέο έργο τέχνης του Μάνου Γκαρθία»

Το απίθανης ομορφιάς γκολ που σημείωσε ο Μάνου Γκαρθία στο ντέρμπι της Τούμπας, έφθασε μέχρι την… Ισπανία, όπου υπάρχουν αναφορές στα ΜΜΕ.

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό όλων είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας killerasturias, το οποίο έχει τίτλο: Το νέο έργο τέχνης του Μάνου Γκαρθία. Είναι καλλιτέχνης!».

Αρχικά ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει: «Το ξεκίνημα της σεζόν του Μάνου Γκαρθία στην Ελλάδα είναι αξιοσημείωτο. Εξαιρετικά αξιόλογο. Ο Αστουριανός μέσος συνεχίζει να κάνει καλές εμφανίσεις με τον Άρη Θεσσαλονίκης και αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν για άλλη μια φορά καθοριστικός στο αποτέλεσμα της ομάδας του. Το έκανε με ένα άλλο αριστούργημα».

Συνεχίζοντας προσθέτει: «Αν την περασμένη εβδομάδα ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας του επί του Ολυμπιακού με ένα γκολ και μια ασίστ, μια εβδομάδα μετά ήταν για άλλη μια φορά το κλειδί του θριάμβου τους.

Μετά από ένα σκληρό πρώτο ημίχρονο, ο Άρης πήρε τον έλεγχο του δεύτερου ημιχρόνου χάρη στον Μάνου Γκαρθία. Ξεκίνησε με μια ποιοτική πάσα φιλτραρισμένη πίσω από την άμυνα, την οποία ο συμπαίκτης του δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει. Θα έπαιρνε την εκδίκησή του λίγα λεπτά αργότερα. Μετά από πλάγιο κοντά στην περιοχή, δέχθηκε την μπάλα και μπήκε σε κουβάρι με παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι τρεις που του ήρθαν, πήγαν και οι τρεις… με το καλούπι. Άντεξε την τελευταία επίθεση, δείχνοντας το κάτω μέρος του σώματός του και όρισε τον χώρο της μπάλας και την έστειλε στην πάνω γωνία».

Στη συνέχεια τονίζεται πως…: «Άλλη μια εμφάνιση για τον Αστουριανό μέσο που διανύει μια από τις καλύτερες στιγμές του από την άφιξή του στην Ελλάδα. Με τον τραυματισμό του να βρίσκεται πλέον στο συρτάρι της λήθης, η έναρξη της σεζόν για τον Άρη Θεσσαλονίκης ανέβασε την αξία του πρώην παίκτη της Σπόρτινγκ Χιχόν. Έχει πετύχει δύο γκολ και έχει δώσει μία ασίστ σε έξι αγώνες πρωταθλήματος. Η ομάδα του είναι τέταρτη στον πίνακα και βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button