Μπάσκετ

Με όλα τα “όπλα” της προετοιμάζεται η ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της τη νίκη επί της Ραμάτ Γκαν στο ΒCL και έχει στρέψει στην προσοχή της στο ματς του Σαββάτου με τον Άρη (17:00) για την Stoiximan GBL, με τον Σάκοτα να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την πορεία της η ΑΕΚ στο BCL, αφού επικράτησε της Ραμάτ Γκαν στη Sunel Arena, έχοντας για απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χαμπ, με τους Χέιλ και Γκόλντεν να τον… σιγοντάρουν.

Η Ένωση έχει αφήσει πίσω της το ματς του Basketball Champions League και έχει στρέψει το βλέμα της στην πρεμιέρα της στη Stoiximan GBL. Η Βασίλισσα φιλοξενείται από τον Άρη στο Nick Galis Hall το Σάββατο 5/10 (17:00) και θέλει να δείξει καλό πρόσωπο σε ένα πολύ απαιτητικό ματς σε δύσκολη έδρα.

Ο Nτράγκαν Σάκοτα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του ενόψει της μάχης στη Θεσσαλονίκη. Κανονικά στη διάθεση του head coach της Ένωσης θα βρίσκεται και ο Σι Τζέι Μπράις, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στους Ισραηλινούς, δέχθηκε χτύπημα στο ματι και δυσκολεύτηκε στη συνέχει να ρίξει τις βολές. Δεν έβλεπε καλά για λίγο και ο Σάκοτα τον τράβηξε στον πάγκο. Ωστόσο δεν είναι κάτι το σοβαρό και θα παίξει κανονικά στην πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 4/10, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτώβρη θα υποδεχθεί την Καρδίτσα στη Sunel Arena.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button