Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Μάνου ο “μαέστρος”

Ο Άρης κέρδισε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, πήρε ακόμη ένα με τον ΠΑΟΚ, ίσως ακόμη πιο δύσκολο, μιας και έπαιζε στην έδρα του αντιπάλου του, με τον Ισπανό να είναι απόλυτος πρωταγωνιστής.

Κοινό σημείο αναφοράς, κομβικός παίκτης αν προτιμάτε, ο Μάνου Γκαρθία. Ο Ισπανός είχε γκολ και ασίστ απέναντι στους «ερυθρόλευκους», γκολ και εκπληκτική εμφάνιση για περίπου μισή ώρα στο β’ ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος δείχνει ότι φέτος μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη αυτής της ομάδας. Στον τρίτο χρόνο του στον Άρη, δείχνει πιο έτοιμος και ώριμος από ποτέ.

Στην πρώτη σεζόν του στους κιτρινόμαυρους μόλις ανέβασε στροφές, ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του. Επέστρεψε στα μισά της δεύτερης σεζόν του. Κοινό στοιχείο και στις δύο χρονιές, το γεγονός ότι δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα του, κάτι που έγινε φέτος το καλοκαίρι. Και η διαφορά αν μη τι άλλο φαίνεται.

Ο Γκαρθία ξεκίνησε τη χρόνια με στόχο να δείξει για ποιο λόγο πριν από δύο χρόνια ο Άρης πλήρωσε περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Τον πήρε για να κάνει τη διαφορά, ωστόσο η δικαίωση φαίνεται να έρχεται τώρα, με τον Μάνου όντως να δείχνει στα δύο ντέρμπι που προηγήθηκαν την ποιότητά του, την αξία του και πλέον και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button