ΔιεθνήΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Ο Ζορζίνιο σκέφτεται να αναλάβει προπονητικό ρόλο στην Άρσεναλ!

Ο μέσος της Άρσεναλ, εξετάζει το ενδεχόμενο να αναλάβει ρόλο προπονητή στους «κανονιέρηδες» όταν το τρέχον συμβόλαιό του λήξει το 2025.

Ο διεθνής Ιταλός έχει λιγότερο από 12 μήνες υπόλοιπο από το υπάρχον συμβόλαιό του στην Άρσεναλ και ήδη έχουν γίνει συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του.

Ο 32χρονος εντάχθηκε στους «κανονιέρηδες» από την Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2023 και αμέσως καθιερώθηκε ως βασικό στέλεχος στην Άρσεναλ, με τον Μίκελ Αρτέτα να στηρίζεται συχνά στην εμπειρία του στα αποδυτήρια.

Ο Ζορζίνιο εξετάζει πλέον το μέλλον του στην Άρσεναλ και αυτή τη στιγμή έχει δύο επιλογές στο τραπέζι, όπως αναφέρει το «FootballTransfers».

Ο Ιταλός χαφ μπορεί είτε να επεκτείνει την καριέρα του ως παίκτης για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο είτε να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του Αρτέτα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συζητήσεων, η ιδέα της ένταξης του Ζορζίνιο στο προπονητικό τιμ της Άρσεναλ έπεσε στο τραπέζι και παραμένει θέμα συζήτησης, αν και ο Ιταλός δεν έχει ακόμη αποφασίσει οριστικά ποια επιλογή προτιμά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button