ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Γκουαρδιόλα: «Είμαστε έτοιμοι για τον… πόλεμο»

H Άρσεναλ ήθελε να προκαλέσει… πόλεμο στη Μάντσεστερ Σίτι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Premier League την περασμένη Κυριακή, αλλά οι πρωταθλητές είναι έτοιμοι για την πρόκληση, δήλωσε με νόημα ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Οι δύο βασικοί διεκδικητές του πρωταθλήματος, έμειναν στο 2-2 με την γηπεδούχο Σίτι να ισοφαρίζει στο τέλος της αναμέτρησης, κατά την διάρκεια της οποίας, ο Ισπανός μέσος των «πολιτών», Ρόδρι, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Η ένταση ήταν μεγάλη στο ντέρμπι, με τον Ερλινγκ Χάαλαντ να πετά την μπάλα στον αμυντικό της Αρσεναλ, Γκάμπριελ Μαγκαγιάες, ενώ μίλησε έντονα στον προπονητή των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ζητώντας του να «μείνει ταπεινός».

«Ο Γκάμπριελ το είπε τέλεια στον Τύπο μετά το ματς: αυτός είναι ένας πόλεμος, (είμαστε) εδώ για να προκαλέσουμε τον αντίπαλο, να τον σπρώξουμε», σημείωσε ο Γκουαρδιόλα στους δημοσιογράφους.

Όταν ρωτήθηκε για τις ενέργειες του Χάαλαντ και πρόσθεσε: «Και στο τέλος, τι μπορείς να κάνεις; Με προκαλείς; Εντάξει, είμαι εκεί. Θέλεις πόλεμο; Τώρα πολεμάμε… Κατανοώ το είδος της πρόκλησης που προκαλεί η Αρσεναλ»…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button