ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Ζαμάλεκ ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για τον Σέρχιο Ράμος

Η Ζαμάλεκ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του άλλοτε σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώην αρχηγού της εθνικής Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Σεβίλλη.

Έχοντας μείνει χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρησή του από τη Σεβίλλη, ο Σέρχιο Ράμος βλέπει μία νέα πόρτα να ανοίγει για εκείνον. Η «Footmercato» αποκαλύπτει ότι το μέλλον του 38χρονου σταρ ίσως βρίσκεται στην Αφρική και την αιγυπτιακή Ζαμάλεκ, η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο σύλλογος είναι έτοιμος να βγάλει από τα ταμεία του ένα μη ευκαταφρόνητο ποσό προκειμένου να πείσει τον Ισπανό μπακ να πει το «ναι». Μέλος της διοίκησης του κλαμπ μίλησε στην κρατική τηλεόραση της Αιγύπτου για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Ίβηρα παίκτη, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είμαστε ένας σπουδαίος σύλλογος και αξίζουμε να έχουν στο ρόστερ ποδοσφαιριστές σαν τον Ράμος. Θεωρούμε τη συμφωνία μαζί του ως κάτι θετικό όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο μάρκετινγκ. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και θα ήταν μεγάλο πλεονέκτημα να τον υπογράψουμε. Κάθε σύλλογος στον κόσμο θα τον ήθελε.»

Επιπλέον, ο Αλί Χισάμ Νασρ, υποστήριξε ότι έχει επαφές με τους ατζέντηδες του 38χρονου αμυντικού, καθώς και ότι ο παίκτης δεν έχει αντίρρηση να μετακομίσει στην Αίγυπτο, με τις οικονομικές διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές να μην είναι τόσο μεγάλες.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν μετά το τέλος του Super Cup της Αφρικής, όπως ενημέρωσε ο παράγοντας της Ζαμάλεκ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button