ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ενρίκε: «θα δεχόμουν 50% μείωση μισθού, εάν δεν μιλούσα με τον Τύπο»

Ο Λουίς Ενρίκε δεν ανησυχεί για τις εμφανίσεις της Παρί Σεν Ζερμέν μετά το διεθνές διάλειμμα, με τον προπονητή του συλλόγου της Ligue 1 να επαινεί την ομάδα του για την αντίδρασή της στα δύσκολα παιχνίδια.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν στο πρωτάθλημα, σκοράροντας 13 γκολ για να κερδίσει τους τρεις πρώτους αγώνες της. Αυτή η δυναμική έκτοτε υποχώρησε, με τους Γάλλους πρωταθλητές να νικάνε δύσκολα (1-0) τη Τζιρόνα στο Champions League προτού φέρουν ισοπαλία 1-1 στη Ρεμς στο τελευταίο τους παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ερωτηθείς σχετικά με την απόδοση  της ομάδας του μετά το διεθνές διάλειμμα νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Λουίς Ενρίκε είπε στους δημοσιογράφους: «Αισθάνομαι τα πράγματα διαφορετικά. Κατά τη διάρκεια μιας σεζόν υπάρχει μια εξέλιξη, υπάρχουν καλές στιγμές και όχι τόσο καλές στιγμές, είναι μέρος της λογικής διαδικασίας της ανάπτυξης της ομάδας».

«Νομίζω ότι η ομάδα έχει καταφέρει να λύσει τα προβλήματα που μας προκαλούν οι αντίπαλοι», πρόσθεσε, ενώ μιλώντας για τη Ρεν, η οποία έχει κερδίσει δύο από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος με την Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε:«Μας δημιούργησαν αρκετά προβλήματα την περασμένη σεζόν. Παίρνουν βαθμούς εναντίον μας». 

«Το έκαναν την περασμένη σεζόν. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, θα υπάρξουν προβλήματα, αλλά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος όταν πρόκειται για παιχνίδια όπως αυτό. Παίζουμε στο γήπεδό μας και αυτό μας ωθεί επίσης. Η Ρεν είναι συνηθισμένη στο υψηλό πρέσινγκ, αλλά δεν νομίζω ότι θα το κάνει αύριο γιατί είναι μια προσαρμοστική ομάδα. Η δουλειά μου είναι να αντεπεξέλθω και να βρίσκω λύσεις», συμπλήρωσε, ενώ αφού είπε απευθυνόμενους στους δημοσιογράφους ότι «τα πηγαίνω καλά μαζί σας», πρόσθεσε πως «αν μου πείτε τώρα ότι υπογράφω ένα χαρτί και ότι δεν μιλάω πλέον στον Τύπο και ότι αφαιρούν το 25% και θα έλεγα ακόμη και το 50%… το υπογράφω».

Ο Λουίς Ενρίκε εκτίμησε  επίσης ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων ως «μια συναρπαστική διοργάνωση», όπου «όλοι θέλουν να πάνε», ενώ αναγνώρισε ότι το πρέπει να μειωθούν οι αγώνες.

«Μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια, υπάρχει αυτή η νέα, εξαιρετικά συναρπαστική διοργάνωση, όλοι θέλουν να πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων», είπε ο Ισπανός προπονητής, κοντράροντας τις πολλές φωνές που μιλούν ενάντια σε ένα τουρνουά που  επιβαρύνει ένα εξαντλητικό διεθνές ημερολόγιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button