ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωση από τη Μάντσεστερ Σίτι: Ρήξη χιαστού ο Ρόδρι, χάνει τη σεζόν

Επισημοποιήθηκαν τα άσχημα νέα για τον Ρόδρι, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο Ρόδρι δεν γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς η Μάνστεστερ Σίτι έκανε επίσημα γνωστό ότι ο Ισπανός μέσος έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και έτσι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

Ο Ρόδρι τραυματίστηκε σοβαρά στο ντέρμπι με την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ» και χρειάστηκε να αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Σημειώνεται ότι απομένουν ακόμα αρκετές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί στο γόνατο ο παίκτης, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να είναι στην διάθεση του Πεπ Γκουαρδιόλα τους επόμενους μήνες.

«Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Ρόδρι υπέστη τραυματισμό στους συνδέσμους στο δεξί του γόνατο», ανέφερε ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

«Ο μέσος ταξίδεψε στην Ισπανία για να ζητήσει ιατρική συμβουλή αυτή την εβδομάδα, μετά τις αρχικές εξετάσεις στο Μάντσεστερ. Η αξιολόγηση παραμένει σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί η πλήρης έκταση του τραυματισμού και η αναμενόμενη πρόγνωση. Όλοι στον σύλλογο του εύχονται ταχεία ανάρρωση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button