Ποδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Πλάνο με αρκετές αλλαγές

Ο Άρης βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ντέρμπι για το πρωτάθλημα, αλλά για την ώρα όλο το βάρος πέφτει στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό και τον στόχο της πρόκρισης στους “16” της διοργάνωσης.

Η συγκυρία αυτή, δηλαδή να πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αναγκάζει τον Άκη Μάντζιο να ετοιμάσει αλλαγές, με το έργο του να γίνεται πιο εύκολο, από τη στιγμή που ο αντίπαλος είναι αρκετά χαμηλής δυναμικότητας.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς του, δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες που έχουν παίξει είτε λίγο είτε καθόλου ως τώρα στη σεζόν. Σίντκλεφ, Ρόουζ, Μοντόγια, Χουάνκαρ, Ζουλ, Νταρίντα, Φετφατζίδης,, Παναγίδης, Σαμόρα και Σαβέριο, είναι υποψήφιοι να βρεθούν στο βασικό σχήμα της σημερινής (24/09, 15:00) αναμέτρησης.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι τι θα γίνει στη θέση του επιτελικού μέσου και με τον παρτενέρ του Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας, δεδομένου ότι λείπουν οι Φαμπιάνο και Βέλεθ. Εκεί ο Μάντζιος είτε θα χρησιμοποιήσει τον Μπράμπετς, είτε τον Φατόρε, κάτι που θα φανεί σήμερα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button