Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Σχετάκης: «Αυτά ισχύουν για την είσοδο στα γήπεδα, έχουμε θέσει ερωτήματα στην κυβέρνηση»

Ο Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Σχετάκης μίλησε στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «YellowNews».

Αναλυτικά όσα είπε στον Δημήτρη Οσσανλή:

Για τα προβλήματα κατά την είσοδο του κόσμου του Άρη στο ματς με τον Ολυμπιακό:

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξηγήσουμε είναι ότι αυτή η διαδικασία εισόδου δεν είναι δική μας επιλογή, είναι επιλογή της κυβέρνησης, ο Άρης δεν έχει κάποια ευθύνη για αυτή την επιλογή.

Δημιουργήθηκαν όντως πολλά προβλήματα, επειδή ο κόσμος ήρθε τελευταία στιγμή. Για αυτό συμβουλεύουμε να προμηθευτεί ο κόσμος το εισιτήριο του. Ουσιαστικά όπως ήρθαν τα πράγματα εμείς έπρεπε να αφιερώσουμε 10 λεπτά για κάθε φίλαθλο.

Από τη στιγμή που υπάρχουν αυτά τα μέτρα εμείς θα πρέπει να αγοράσουμε από νωρίς το εισιτήριο μας, να έχουμε την εφαρμογή του gov.gr, να μην ψάχνουμε τελευταία στιγμή το εισιτήριο μας.

Για το πως μπορεί να πάει κάποιος ανήλικος στο γήπεδο χωρίς κηδεμόνα:

Δεν υπάρχει λύση, δεν γίνεται, δεν φταίμε εμείς. Τα έχουμε μεταφέρει στην κυβέρνηση, αλλά ανήλικος δεν έχει το δικαίωμα να πάει στο γήπεδο χωρίς κηδεμόνα. Εμείς έχουμε θέσει όλα αυτά τα θέματα, αλλά δεν υπάρχει απάντηση.

Σκεφτείτε ότι δεν μπορέσαμε να βάλουμε ούτε τα παιδιά των ακαδημιών του Α.Σ. Άρης.

Για το αν συμβαίνει κάτι παρόμοιο στο εξωτερικό:

Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει πουθενά στο εξωτερικό, προσωπικά είμαι τελείως αντίθετος, η χώρα δεν είναι τόσο ψηφιακή. Ναι μεν έχουμε εξοικείωση, αλλά έχουμε πολλά προβλήματα που πρέπει να λύσουμε πρώτα, αυτό είναι για να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε.

Για τον λόγο που δεν υπήρχε συντονισμένη αντίδραση:

Για τις υπόλοιπες ομάδες ήταν λίγο πιο εύκολο, για αυτό δεν έχουμε ομόφωνη απόφαση. Επειδή κάποιες ομάδες έχουν συνηθίσει τον κόσμο τους να αγοράζει τα εισιτήρια μόνο ψηφιακά.

Για το αν μπορεί να υπάρχει μεταφορά του διαρκείας από ένα πρόσωπο σε άλλο:

Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για εμάς αυτή τη στιγμή. Ξέραμε από την αρχή ότι όλο το σύστημα είναι προβληματικό και δεν θέλαμε με όλες τις ιδιαιτερότητες που έχουν να προσθέσουμε και κάτι άλλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button