ΔιεθνήΜπάσκετ

Λάσο: «Θα ήθελα να κοουτσάρω ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης»!

Ο Πάμπλο Λάσο αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δήλωσε διαθέσιμος να κοουτσάρει μελλοντικά την ομάδα με την οποία πανηγύρισε 22 τίτλους.

Ο Πάμπλο Λάσο ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στην Μπάγερν Μονάχου, κατακτώντας τον τίτλο στην Bundesliga με τους Βαυαρούς και επιστρέφοντας στη γενέτειρά του, τη Βιτόρια για να αναλάβει το project της Μπασκόνια με την οποία μεγαλούργησε ως παίκτης.

Ο πολύπειρος προπονητής συμμετείχε ως ομιλητής στο Οικονομικό Φόρουμ που έλαβε χώρα στη Βιτόρια και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δουλέψει εκ νέου στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία πανηγύρισε συνολικά 22 τίτλους, αποχωρώντας εν τέλει με επειδοσιακό τρόπο.

«Με ρωτάτε αν θα ήθελα να κοουτσάρω ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι! Γιατί όχι; Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ρωτήσετε τη Ρεάλ αν ενδιαφέρεται να υπογράψει τον Πάμπλο Λάσο. Το ίδιο ισχύει με την Μπαρτσελόνα. Με ρωτάτε αν θα ήθελα να δουλέψω στην Μπάρτσα; Ναι. Αλλά θα πρέπει πρώτα να τους ρωτήσετε αν ενδιαφέρονται για εμένα. Θα έλεγα το ίδιο, για παράδειγμα, για την Εθνική Ισπανίας ή για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην προπονητική. Μπορώ να το κάνω για οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται για μένα και βρω ενδιαφέρουσα την προοπτική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάσο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button