Ποδόσφαιρο

Μπαίνει τέλος στις μεταγραφές μετά την έναρξη των πρωταθλημάτων!

Τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων, η οποία εκπροσωπεί συλλόγους από την Αγγλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ιταλία και τη Γαλλία, έχουν δεσμευτεί να συμφωνήσουν σε μια καταληκτική ημερομηνία για κοινή λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Η Premier League έχει συνταχθεί με τα άλλα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης για να διασφαλίσει ότι η μεταγραφική περίοδος του επόμενου καλοκαιριού θα κλείσει πριν από την έναρξη της σεζόν.

Το σχέδιο προβλέπει ότι η μεταγραφική περίοδος θα κλείσει του χρόνου στις 15 Αυγούστου, 24 ώρες πριν από την έναρξη της σεζόν της Premier League, με αυτόν τον τρόπο οι ομάδες των Top5 πρωταθλημάτων θεωρούν ότι μπορεί να ασκηθεί πίεση στην υπόλοιπη Ευρώπη να ακολουθήσει το παράδειγμα.

Ωστόσο, η ECA έχει πλέον συνάψει μια ευρεία συμφωνία για την ενοποίηση της ημέρας λήξης της προθεσμίας μεταγραφών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Σάντερλαντ, Κρις Βερτς, ο οποίος έχει γίνει εξέχουσα προσωπικότητα στην ολλανδική Eredivisie, αποκάλυψε ότι αυτή η ιδέα συγκεντρώνει ολοένα και μεγαλύτερη υποστήριξη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button