ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αήττητο σερί 38 αγώνων για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης νικώντας (4-1) χθες την Εσπανιόλ, έφτασε τις 38 συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς ήττα.

Η τελευταία φορά που οι Μαδριλένοι έχασαν έναν αγώνα ήταν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, την 6η αγωνιστική της περασμένης σεζόν. 

Από τότε οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι σημείωσαν 28 νίκες και 10 ισοπαλίες με 89 γκολ υπέρ και 23 κατά, ένα θεαματικό σερί που άρχισε την 7η αγωνιστική της περασμένης χρονιάς και συνεχίζεται έως και την έκτη αγωνιστική της τρέχουσας σεζόν.

Την Τρίτη (24/9) συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τελευταία ήττα (3-1) της πρωταθλήτριας Ευρώπης στη LaLiga, στο Metropolitano και η «βασίλισσα» θα παίξει με την Αλαβές, έχοντας την ευκαιρία να επεκτείνει το σερί της πέρα από τον ένα χρόνο. 

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είχε φτάσει τη δεκαετία του 1980 τα 38 παιχνίδια χωρίς ήττα , αλλά με 22 νίκες και 16 ισοπαλίες. 

Το ρεκόρ που αναζητά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτό της Μπαρτσελόνα του  Ερνέστο Βαλβέρδε το 2018: 43 αγώνες χωρίς ήττα, με 34 νίκες και εννέα ισοπαλίες. 

«Θέλουμε να πάμε όλη τη σεζόν χωρίς να χάσουμε», είπε ο Ροντρίγκο μετά το χθεσινό αγώνα.

Σε αυτό το σερί των 38 αγώνων χωρίς ήττες, ο Βινίσιους έχει πρωτοστατήσει σε αριθμό γκολ. Ο Βραζιλιάνος έχει πετύχει 17 γκολ, έναντι 14 για τον Μπέλιγχαμ, 11 του Ροντρίγκο. 

Στο αήττητο σερί των 38 αγώνων, ο μόνος παίκτης που έχει παίξει σε όλα α παιχνίδια είναι ο Φεντερίκο Βαλβέρδε. Πίσω του έρχονται οι, Ροντρίγκο (35), Ρούντιγκερ (34) , Μόνριτς (33) και Μπραχίμ (33).

Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο, η Μαδρίτη έχει χάσει μόνο δύο παιχνίδια, και τα δύο από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκείνο στη LaLiga και στο Copa del Rey, στη φάση των «16», ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση. 

Στο Champions League έχει 14 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, εννέα νίκες και πέντε ισοπαλίες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button