Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Το κίνητρο της επιστροφής για Κουάισον

Οι αναζητήσεις του Άρη για ακόμη ένα φορ κρατούσαν για καιρό, με τον Άρη τελικά να καταλήγει στη συμφωνία με τον Ρόμπιν Κουάισον.

Οι επαφές με τον 30χρονο άσσο ξεκίνησαν λίγο πριν εκπνεύσει η περίοδος των μεταγραφών και εν τέλει αργά χθες το βράδυ ο Άρης έκαμψε τις αντιστάσεις του παίκτη, αποσπώντας το “ναι” το οποίο περίμενε τις τελευταίες μέρες.

Οι κιτρινόμαυροι κάνουν μία οικονομική υπέρβαση, δελεάζοντας παράλληλα τον Κουάισον με το κίνητρο της επιστροφής του στην Ευρώπη και σε πιο παραγωγικές χρονιές από αυτές που είχε στη Σαουδική Αραβία την τελευταία τριετία.

Υπάρχει άλλωστε το παράδειγμα του Λορέν Μορόν, το οποίο… είδε ο Σκανδιναβός. Δηλαδή την ευκαιρία να αναγεννήσει την καριέρα του, παραμένοντας ακόμα σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία.

Παρά την αρχική του πρόθεση να πάει περισσότερο σε μία συμπληρωματική επιλογή για το “9”, ο Άρης εν τέλει επέλεξε να επενδύσει στον Κουάισον, περιμένοντας να είναι σε θέση να αγωνιστεί και αφού ξεπεράσει την αποχή των εννέα μηνών από την αγωνιστική δράση.

Εάν πάντως ο Σουηδός κριθεί ιατρικά “οκ” και ετοιμαστεί κατάλληλα, τότε ο Άρης ίσως να έχει το πιο ικανό δίδυμο επιθετικών της σύγχρονης ιστορίας του. Με την προϋπόθεση φυσικά ότι αμφότεροι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν και στην ποιότητα που διαθέτουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button