Ποδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Περιμένει τον Κουάισον για υπογραφές

Ο Άρης από χθες το βράδυ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ρόμπιν Κουάισον και πλέον τον περιμένει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και να ενσωματωθεί.

Ο Σουηδός επιθετικός θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση για τους κιτρινόμαυρους και πλέον αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει στο χαρτί η προφορική συμφωνία του με τον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μέρα της άφιξής του στην Ελλάδα, ώστε να περάσει από ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν τις μετρήσεις του ποδοσφαιριστή ώστε να αξιολογήσουν την κατάστασή του, ειδικά από τη στιγμή που έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τα νούμερα του Σκανδιναβού θα καθορίσουν και το πρόγραμμα ένταξής του στην ομάδα το οποίο θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα, έχοντας μπροστά του σίγουρα έναν μήνα για να φτάσει στα απαιτούμενα επίπεδα αγωνιστικής ετοιμόητητας. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να πάρει και κάποια λεπτά συμμετοχής μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button