Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Το… μπαλάκι πλέον πάει στους ελεύθερους!

Μέχρι χθες το βράδυ οι ελληνικές ομάδες είχαν περιθώριο να προσθέσουν παίκτες που δεσμεύονται με ομάδες στο ρόστερ τους, καθώς τα μεσάνυχτα εξέπνευσε η προθεσμία, ενώ για τους ελεύθερους η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη του μήνα.

Ο Άρης τις τελευταίες ημέρες έχει εντείνει τις προσπάθειές του, για τουλάχιστον μία ακόμη προσθήκη για την επίθεση. Έναν ποδοσφαιριστή, που θα μπορεί να δίνει ανάσες στον Μορόν και παράλληλα, αν παραστεί ανάγκη θα μπορεί να παίξει δίδυμο με τον Ισπανό. Άρα οι κιτρινόμαυροι αναζητούν φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ ότι ο Μορόν, που ιδανικά θα μπορούσε να παίξει και στα άκρα.

Ο Άρης εξάντλησε όλα τα περιθώρια για να πάρει παίκτη από ομάδα, και πλέον εξετάζει τις επιλογές που υπάρχουν στο… καλάθι των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Εκεί όπου υπάρχει το όνομα του Σέρχιο Αραούχο, με τον οποίο, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας, αλλά, για την ώρα καμία συμφωνία.

Στη λίστα των ελεύθερων οι κιτρινόμαυροι έχουν βρει μία ακόμη περίπτωση, που θεωρείται πολύ καλή και είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, έχοντας περιθώριο ως τις 30 Σεπτεμβρίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button