Ποδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Τελευταία μέρα για τη μεταγραφή “δεσμευμένου” φορ…

Η σημερινή μέρα απομένει για να κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών για παίκτες που έχουν ομάδα και στον Άρη δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια για τον παίκτη που θα έχει υποστηρικτικό ρόλο πίσω από τον Λορέν Μορόν.

Μία επιλογή είναι ο Σέρχιο Αραούχο, αλλά όχι η μοναδική, καθώς οι κιτρινόμαυροι θέλουν να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια που έχουν για μία πιο… safe προσθήκη.

Προς αυτήν την κατεύθυνση εστίασαν και πιο συγκεκριμένα σε περιπτώσεις επιθετικών οι οποίοι είναι σε ομάδα, αλλά γνωρίζουν ότι δεν έχουν ενεργό ρόλο και μπορεί ν’ ανοίξει ο δρόμος παραχώρησης τους.

Πρόκειται ωστόσο για δύσκολες υποθέσεις οι οποίες θα φανεί εντός των επόμενων ωρών αν θα προχωρήσουν ή όχι. Ειδάλλως ο Άρης αναγκαστικά θα κοιτάξει τις επιλογές που θα έχει στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, όπου εκεί το παράθυρο είναι ανοικτό μέχρι τις 30/9.

Στο σενάριο ο Άρης να μη βρει τον φορ που θέλει «πίσω» από τον Μορόν, τότε η ομάδα θα πορευτεί με τον Άλβαρο Σαμόρα σε αυτόν τον ρόλο. Όπως συνέβη δηλαδή και στο περσινό πρώτο μισό του Πρωταθλήματος, μέχρι δηλαδή να προστεθεί στο ρόστερ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button