ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Έξαλλοι οι οπαδοί της Άστον Βίλα για την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων για το Champions League

Οι φίλοι της Άστον Βίλα κατηγορούν την διοίκηση της ομάδας τους ότι είναι «εκτός πραγματικότητας», αφού αγνόησε το αίτημα του συμβουλευτικού συμβουλίου των οπαδών να τεθεί ανώτατο όριο στις τιμές των εισιτηρίων του Champions League.

Οι περισσότεροι οπαδοί της Βίλα είναι αντιμέτωποι με την καταβολή 70 έως 97 λίρες ανά εντός έδρας παιχνίδι στις αναμετρήσεις των «χωριατών» με την Μπάγερν Μονάχου, την Μπολόνια, τη Γιουβέντους και τη Σέλτικ στο Villa Park.

Η συμβουλευτική επιτροπή φιλάθλων είχε ζητήσει οι τιμές για τους ευρωπαϊκούς αγώνες να έχουν ανώτατο όριο τις τιμές της Βίλα στην κατηγορία Α της Premier League, αλλά αυτό δεν υλοποιήθηκε με τους οπαδούς να κατηγορούν την διοίκηση για εκμετάλλευση.

Η Άστον Βίλα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Champions League με την σύγχρονη μορφή του, αφού η τελευταία φορά που έπαιξε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν την σεζόν 1982/1983, που τότε λέγονταν Κύπελλο πρωταθλητριών, με τους «χωριάτες» να γνωρίζουν τον αποκλεισμό στα προημιτελικά από την Γιουβέντους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button