Βασικά ΘέματαΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων

Νίκου: «Έχει ξεφύγει ο Άρης»

Στο Υellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις» φιλοξενήθηκε ο βοηθός προπονητής στον Κολοσσό Ρόδου, Θωμάς Νίκου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιάννη Δασκάλου:

Αρχικά ανέφερε:

Ο Άρης ήταν ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου, όπως είναι και για όλους όσους έχουν περάσει από τον Άρη. Είναι σημαντικό ότι ο Άρης διατηρεί υπαλλήλους και σταθερές αξίες.

Για τον Γιώργο Σιγάλα:

Για τον άνθρωπο Σιγάλα τα σχόλια περιττεύουν, όλοι ξέρουμε ποιος είναι και τι έχει καταφέρει. Με τον κόουτς Σιγάλα έχουμε μία άψογη συνεργασία, προσπαθούμε πάρα πολύ στο γήπεδο και τα παιδιά ανταποκρίνονται καλά.

Προσπαθούμε μέσα από τη σκληρή δουλειά να προλάβουμε τα πράγματα που πρέπει να αφομοιωθούν σωστά από τους παίκτες.

Σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας θα είναι αρκετά μεγάλο. Το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν πάντα ανταγωνιστικό και εμείς έχουμε και την Ευρώπη που είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βάζουμε τον χαρακτήρα μας σε κάθε παιχνίδι.

Για τον Άρη:

Ο Άρης έχει ξεφύγει από τα στάνταρ, θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και έχει όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρει. Μία πολύ δυνατή διοίκηση, ένα πολύ δυνατό σταφ και κόσμο που τον αγαπάει και τον υποστηρίζει.

Για τον Γιάννη Καστρίτη:

Ο κόουτς Καστρίτης δεν είναι τυχαίο που είναι τόσα χρόνια στον Άρη. Έχει περάσει τη φιλοσοφία του και την κουλτούρα του και μπορεί να καταφέρει το κάτι παραπάνω.

Για τον κόσμο του Άρη:

Το λέω και συγκινούμαι, είναι καταπληκτικό να παίζεις για αυτόν τον κόσμο, σε αυτό το γήπεδο, σου δίνει κουράγιο. Αυτό που έχει καταφέρει ο κόσμος του Άρη είναι να δίνει αποθέματα ενέργειας στους παίκτες, να βρίσκουν πάθος και ενέργεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button