Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Το περσινό τρίποντο με ηγέτη Μορόν! (video)

Με ηγέτη τον Λορέν Μορόν που έδωσε ασίστ στο 16′ (Σαμόρα), σκόραρε στο 61′ και κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Φαμπιάνο (81′), ο Άρης είχε πάρει την πρώτη νίκη στην περσινή σεζόν, εναντίον του Αστέρα.

Στο 17ο λεπτό, μετά από σέντρα του Κάρλσον και πρώτη κεφαλιά από τον Λορέν Μορόν, ο Θαμόρα πρόλαβε τον Ατιένζα και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο για το 1-0.

Στο 28ο λεπτό ο Ρεγκίς κέρδισε την κόντρα, για να ακολουθήσει η σωστή πάσα στον Μπαρτόλο, η προσποίηση του τελευταίου και το άψογο τελείωμα για το 1-1.

Ο Άρης επιβραβεύτηκε για την ανωτερότητά του στο 61ο λεπτό, όταν ο Λορέν Μορόν κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα και με εξαιρετικό πλασέ, μετά από πάσα του Βλάντιμιρ Νταρίντα, έκανε το 2-1.

Ο Φράνκο Φεράρι στο 80ο λεπτό έδωσε τρομερή μπαλιά στον Λορέν Μορόν, ο οποίος ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο (σ. σ. ο Κατοίκος καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, απλά για την… ιστορία ο Μενέντες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι σε άδεια εστία!). Κι έτσι ο Φαμπιάνο Λέισμαν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι κάνοντας το 3-1.

Στο 85ο λεπτό ο Βασίλης Μάντζης σκόραρε στην πρώτη επαφή του με την μπάλα, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, σε μια φάση όπου ο Αστέρας ήταν κυρίαρχος στον αέρα και έτσι το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον (3-2, 85’).

Ωστόσο, στον εναπομείναντα χρόνο οι παίκτες του Άρη λειτούργησαν σωστά και οι δε φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν φάση για την ισοφάριση.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Κουέστα (Άρης), Καστάνο (Αστέρας Τρίπολης).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Φερράρι, Νταρίντα (90’+5′ Πάβιτσιτς), Ντουκουρέ, Ρουπ (76′ Τζούρασεκ), Σαμόρα (76′ Μενέντες), Μορόν, Κάρλσον (76′ Χριστοδουλόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρθία (74′ Καρμόνα), Καστάνο, Πίτσου (84′ Χριστόπουλος), Άλβαρες, Μουνάφο (46′ Σουρλής), Αλάγκμπε, Κρεσπί (84′ Μάντζης), Μπαρτόλο, Σίτο (74′ Καλτσάς), Μιριτέγιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button