Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

«Έσπασε το ρόδι» στο νέο ντεμπούτο του Μάντζιου

Τι είχε συμβεί στην περσινή συνάντηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης ετοιμάζεται να υποδεχτεί και πάλι την ομάδα της Αρκαδίας, σε ένα ματσάρισμα που του έφερε 3 βαθμούς την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Μετά από δύο ήττες, ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Superleague, αφού επιβλήθηκε 3-2 του Αστέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκειά του αγώνα έχοντας την κατοχή της μπάλας, ήταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έφτασαν στο τρίποντο στο ντεμπούτο του Μάντζιου στον πάγκο τους.

Ο Σαμόρα είχε πετύχει το παρθενικό του τέρμα με τον Άρη κάνοντας το 1-0 στο 16′, ενώ στο 28ο λεπτό ο Μπαρτόλο ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 61′ ο Μορόν κατάφερε να βρει δίχτυα για να ξαναδώσει προβάδισμα στην ομάδα του, για να κάνει το 3-1 από την άσπρη βούλα ο Φαμπιάνο, μετά από 82 λεπτά αγώνα.

Η απάντηση του Αστέρα ήρθε μόλις 3 λεπτά αργότερα, με τον Μάντζη, ωστόσο το σκορ δεν διαφοροποιήθηκε, με τον Άκη Μάντζιο να παίρνει ένα τρίποντο στο δεύτερο του ντεμπούτο ως προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button