Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Περιμένει επιστροφές

Η χρονιά ξεκίνησε με μια σειρά από ατυχίες για τον μπασκετικό Άρη, καθώς το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο, με τον Γιάννη Καστρίτη να ελπίζει σε περισσότερους παρόντες τις επόμενες μέρες.

Μόλις προχθές οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, αλλά ήταν πολύ μακριά από το να θεωρηθούν πλήρεις. Ασφαλώς τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας είναι μόνο για… εσωτερική κατανάλωση και για να ξεσκάσουν οι παίκτες, αλλά ο Γιάννης Καστρίτης θα ήθελε να έχει περισσότερους διαθέσιμους παίκτες στις επιλογές του.

Ο ΝτιΜόι Χοτζ πηγαίνει συντηρητικά με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Γιώργος Γκιουζέλης υπέστη διάστρεμμα, ο Μάνος Χατζηδάκης έσπασε τη μύτη του στη προπόνηση, ενώ ο Τρέι Γούντμπερι προσγειώθηκε μόλις την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Ομοίως ο Τζέιμς Μπανκς ήρθε χθες στην πόλη. Ασφαλώς υπάρχει και ο Νέιτ Λαζέφσκι που δεν υπολογίζεται ως τα μέσα Οκτώβρη. Μιλάμε για μισή ντουζίνα παίκτες, με σημαντικό ρόλο στο rotation.

Η επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει δύο δυνατά φιλικά για τον Άρη Midea, κόντρα σε Κολοσσό (2/9 – 17:00) και Προμηθέα (5/9 – 17:00), με τον Έλληνα τεχνικό να ελπίζει σε… μεγαλύτερη απαρτία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button