Ποδόσφαιρο

Βγήκε να υπερασπιστεί τον Ολυμπιακό ο Γκαγκάτσης

Για άλλη μια φορά τάσσεται υπέρ της ομάδας του Πειραιά.

Η Stoiximan Super League έχει ήδη συμπληρώσει δύο αγωνιστικές στη φετινή version της όμως οι άνθρωποί της προσπαθούν να την κάνουν όσο γίνεται καλύτερη και αξιόπιστη και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας της ΕΠΟ και του αναπληρωτή υπουργού αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Σε αυτήν έπεσε στο τραπέζι η λύση του ημιαυτόματου οφσάιντ, με τους ανθρώπους της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να εκφράζουν την βούλησή τους για να μπει η συγκεκριμένη τεχνολογία στο πρωτάθλημα και το αίτημά τους να φαίνεται να βρίσκει θετική ανταπόκριση.

Όπως μάλιστα τόνισε στο συγκεκριμένο ραντεβού ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, απευθυνόμενος στον Γιάννη Βρούτση “είναι αδιανόητο να αμφισβητούνται οι γραμμές, με την εφαρμογή του ημιαυτόματου οφσάιντ θα πάψει υφίσταται οποιαδήποτε σκέψη και αμφισβήτηση”.

Πρόκειται για μια ατάκα που είναι ξεκάθαρα υπέρ του Ολυμπιακού, μετά και το θέμα που υπήρξε για το νικητήριο γκολ της ομάδας του Πειραιά απέναντι στην Athens Kallithea.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκαγκάτσης δείχνει μια τάση προς τη λογική των «ερυθρολεύκων», έχοντας εκφράσει αρκετές απόψεις ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button