Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Τα δεδομένα για Μορόν

Η υπόθεση του Λορέν Μορόν παραμένει στην επικαιρότητα του Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να απορρίπτουν προσφορά ομάδας από τη Σαουδική Αραβία, έχοντας κάνει μια πρώτη συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε για την απόρριψη προσφοράς 4 εκ. ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, καθότι το οικονομικό σκέλος αυτής δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις τους.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως οι εκπρόσωποι του Λορέν Μορόν βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της ΠΑΕ και έγινε μια πρώτη συζήτηση όπου εξετάστηκε το ενδεχόμενο μη λήψης ικανοποιητικής πρότασης και παραμονής του παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

Σε κάθε περίπτωση, στην υπόθεση του Λορέν Μορόν οι επιλογές του Άρη παραμένουν δύο. Είτε η πώλησή του και η αντικατάστασή του με ισάξιο επιθετικό, είτε να συνεχίσει τις επαφές μαζί του με σκοπό την επέκταση του συμβολαίου του.

Ήδη έχει γίνει σχετική συζήτηση, με δεδομένο ότι οι ετήσιες απολαβές του παίκτη δεν ξεπερνούν τα 350.000 ευρώ, που είναι λίγα, σε σχέση με την εικόνα του Ισπανού φορ την περσινή σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button