Ποδόσφαιρο

Ντεμπούτο… εξπρές για δύο!

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν ήταν αυτό στο οποίο ο Άκης Μάντζιος έβαλε ακόμη δύο νέα πρόσωπα, τους Μάρτιν Φρίντεκ και Χοσέ Σιφουέντες, που έπαιξαν άμεσα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές φόρεσαν για πρώτη φορά τα κιτρινόμαυρα, παρότι πρόλαβαν να λάβουν μέρος σε ελάχιστες προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν τους και ειδικά για τον Τσέχο, ο οποίος ξεκίνησε ως βασικός για πρώτη φορά.

Ο 32χρονος έδωσε στον Μάντζιο τη λύση που χρειαζόταν, για να παρατάξει ένα όσο πιο δυνατό ορθολογικό σχήμα, πραγματοποιώντας παράλληλα μία αρκετά καλή εμφάνιση εάν συνυπολογιστούν όλα τα παραπάνω.

Ο Σιφουέντες πήρε και αυτός το βάπτισμα του πυρός στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα και άφησε θετικές εντυπώσεις, δίχως να είναι τόσο έτοιμος, όσο ο Φρίντεκ. Σε 18 επαφές με την μπάλα πρόλαβε να δημιουργήσει μία ευκαιρία, είχε 94% στις πάσες και 2/2 κερδισμένες μονομαχίες.

Είναι δεδομένο ότι και ο μέσος από το Εκουαδόρ χρειάζεται χρόνο, αλλά η στιγμή που θα μπει στα βασικά πλάνα του Άκη Μάντζιου δεν απέχει πολύ και δεν αποκλείεται ως τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες να μπει στην αρχική ενδεκάδα για να παίξει δίπλα στον Μόντσου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button