ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Στο «κόλπο» για Ραφίνια και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βγει στην αγορά για εξτρέμ σε περίπτωση αποχώρησης των Άντονι και Τζέιντον Σάντσο και πρώτος επιλαχών είναι ο Ραφίνια της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ακόμη πραγματοποιήσει μια μεγάλη πώληση αυτό το καλοκαίρι, και με εξαίρεση τον Ουσμάν Ντεμπελέ έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, κι έτσι δεν έχει ακόμη φέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της.

Ο Ραφίνια παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των καταλανικών μέσων ενημέρωσης. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει ήδη απορρίψει προσεγγίσεις από τη Σαουδική Αραβία και έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Φαίνεται πως θα πρέπει να αναλάβει ο πρώην ατζέντης και νυν αθλητικός διευθυντής Ντέκο να τον πείσει να αποχωρήσει, αλλά η Sport χαρακτηρίζει “υποχρεωτική” την πώληση, αν έρθει προσφορά 60 εκατ. ευρώ!

Ο 27χρονος φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό το καλοκαίρι. Αν ο Άντονι φύγει, με έντονο το ενδιαφέρον από την Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία, και φύγει και ο Τζέιντον Σάντσο, τότε οι Κόκκινοι Διάβολοι θα βρεθούν στην αγορά για έναν εξτρέμ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button