Ποδόσφαιρο

Ο Αρειανός Τσέχος δημοσιογράφος: «Ηγέτης ο Φρίντεκ, εύκολες οι 5-6 ασίστ»

Στο Yellow Radio και την εκπομπή «Το 10 το καλό» φιλοξενήθηκε ο Τσέχος δημοσιογράφος Μάικλ Ντούρτσακ.

Αναλυτικά όσα είπε στον Νίκο Παπαδόπουλο:

Για το πως έγινε Άρης:

Η αγάπη μου για τον Άρη ξεκίνησε όταν ήμουν στο λύκειο. Όταν έκανα πληροφορική επειδή δεν κάναμε τίποτα, ξεκίνησα να βλέπω βίντεο στο Youtube και έπεσα πάνω σε εικόνες από το μπάσκετ του Άρη, είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη, είναι καλύτερη από την Παρτιζάν.

Στη συνέχεια είδα το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή, μετά έμαθα ότι η ομάδα δεν είχε χάσει στην Ευρώπη για περισσότερα από 50 χρόνια.

Αυτό που κάνει ο Άρης δεν συμβαίνει πουθενά, οι πυρσοί, τα χαρτάκια, όλα.

Για τον Φρίντεκ:

Το ενδιαφέρον για τον Μάρτιν Φρίντεκ είναι ότι ήταν αρχηγός στην Σπάρτα Πράγας. Έπαιζε και στο κέντρο, είναι πολύ ανταγωνιστικός, είναι σκληρός, έχει εξαιρετική τεχνική. Αφήνει την καρδιά του στο γήπεδο και θα πάρει πολλές κίτρινες κάρες.

Στον Άρη θα είναι ηγέτης, θα βοηθάει στα αποδυτήρια, έχει πολύ καλή σέντρα, μπορεί να βγάζει 5-6 ασίστ ανά σεζόν.

Για τον χαρακτήρα του:

Είναι ένας οικογενειάρχης, ήταν πολύ χαρούμενος στην Ελβετία και έχει και δύο μικρά παιδιά. Δεν θα πήγαινε στην Ελλάδα, αλλά αυτοί που τον έπεισαν να έρθει στην Ελλάδα ήταν ο Μπράμπετς και ο Νταρίντα, ειδικά ο Μπράμπετς με τον οποίο γνωρίζονται χρόνια.

Για τον Μπράμπετς:

Ήταν με τον Κούχτα στη μέρα που βγήκαν έξω, νομίζω ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει. Το περίεργο ήταν ότι ο Κούχτα κλήθηκε στην Εθνική ομάδα αλλά ο Μπράμπετς όχι. Αλλά δεν θεωρώ ότι δεν κλήθηκε λόγω του συμβάντος στο μπελ μόντο (σ.σ. τα κλαμπ στο οποίο είχε βγει) αλλά λόγω της απόδοσης του και του ότι υπάρχουν πιο νεαροί και γρήγοροι παίκτες.

Για το αν μπορεί να ανταποκριθεί ως πρώτη επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας:

Πιστεύω ότι θα γίνει βασικός, είναι ένας παίκτης που παίζει πολύ καλά, πήγε καλά στη Βραζιλία, όποιος και αν έρθει πίσω από τον Φρίντεκ θα παίξει από τον πάγκο.

Μπορεί να δώσει βοήθειες και στο κέντρο αν χρειαστεί, αλλά πιστεύω ότι αυτή θα ήταν απλά μία προσωρινή λύση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button