Ποδόσφαιρο

Τα ανοικτά μέτωπα και οι προσθήκες που… καίνε!

Ο Άρης δεν έχει κλείσει το ρόστερ του, υπάρχουν ακόμη κενά που θα πρέπει να καλυφθούν κι αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ο Μάρτιν Φρίντεκ θα είναι η επόμενη κίνηση που θα ολοκληρώσει ο Άρης, από τη στιγμή που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Τσέχο αριστερό μπακ. Ο παίκτης θα έρθει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα που οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν κι άλλο αριστερό μπακ, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Φράνκο Φεράρι.

Από εκεί και πέρα, δεν έχουν κλείσει οι θέσεις στο κέντρο της άμυνας, με τη συγκεκριμένη προσθήκη να αποτελεί αναγκαιότητα, με τον Μαρκάο να έχει προταθεί, αλλά για την ώρα αναμονή, όπως και για την περίπτωση του Φαμπιάνο, που παραμένει χωρίς ομάδα.

Στα παραπάνω θα πρέπει να προστεθούν ένας ή δύο φορ (ανάλογα με το τι θα γίνει με τον Μορόν) κι ένας ακόμη παίκτης για τη μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Άρη να ασχολείται με τη δύσκολη περίπτωση του Μουνίρ Ελ Χανταντί. Πάντα υπάρχει ανοιχτή και η περίπτωση ενίσχυσης στα χαφ, με έναν παίκτη με πιο αμυντικογενή χαρακτηριστικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button