Ποδόσφαιρο

Ο ελληνικής καταγωγής προπονητής που συνεχάρη ο Μουρίνιο!

Τι συνέβη σε αγώνα στην Τουρκία.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Άδανα Ντεμίρσπορ για την πρεμιέρα της τουρκικής Super Lig και ο Ζοσέ Μουρίνιο κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με το… καλημέρα, καθώς αρπάχτηκε με τον διαιτητή. Αλλά αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν η κίνηση του αντίπαλου προπονητή, Μιχάλη Βαλκάνη.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός, που μέχρι πέρυσι ήταν βοηθός του Τζον Φαν’τ Σχιπ στον Άγιαξ, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της τουρκικής ομάδας, έδωσε φανέλα βασικού στον τερματοφύλακα τον Ντενίζ Ερέν Ντενμεζέρ, που είναι μόλις 15 χρονών!

«Είμαι πραγματικά περήφανος γι’ αυτόν. Πριν το ματς με ρώτησαν για την ηλικία του, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για μένα. Σημασία έχει το τι προσφέρει. Είναι καλός παίκτης, με μεγάλες δυνατότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Βαλκάνης για τον πιτσιρικά, ο οποίος πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση.

Μάλιστα, ο Βαλκάνης κέρδισε και τον σεβασμό του Μουρίνιο με αυτή την κίνηση του. «Συγχαίρω τον συνάδελφό μου, γιατί θέλει θάρρος για να αφήσεις έναν 15χρονο τερματοφύλακα να παίξει. Ήταν υπό πίεση για 90 λεπτά, αλλά τα πήγε καλά», σχολίασε σχετικά ο Πορτογάλος προπονητής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button