Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία του Φρίντεκ

Άρης και Μάρτιν Φρίντεκ είναι κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας τους, με τους κιτρινόμαυρους να προσφέρουν στον Τσέχο συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Η περίπτωσή του είχε προταθεί στον Άρη το προηγούμενο διάστημα και συνδυάστηκε με τα εξαιρετικά λόγια, κυρίως του Γιάκουμπ Μπράμπετς, με τον οποίο έχουν υπάρξει συμπαίκτες στη Σπάρτα Πράγας, αλλά και του Βλάντιμρ Νταρίντα.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν δύο ενδοιασμούς. Από τη μία η ηλικία του και κατ’ επέκταση η μεταπωλητική αξία του και από την άλλη η αγωνιστική φιλοδοξία του. Ο Άρης φαίνεται ότι σε προφορικό επίπεδο τα έχει βρει με τον Μάρτιν Φρίντεκ από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, αλλά παράτεινε τη διαδικασία ολοκλήρωσής της.

Πλέον επιβεβαιώνεται ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Αν κρίνουμε από το ποδοσφαιρικό παρελθόν του παίκτη, τη γραμμή της καριέρας του, αλλά και τις τελευταίες γεμάτες σεζόν του, η επιλογή μοιάζει εξαιρετικά ασφαλής. Αυτό που απομένει είναι να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επικύρωση της συμφωνίας κι αν δεν υπάρξει απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο Φρίντεκ θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άκης Μάντζιος τον περιμένει εναγωνίως, καθότι είναι δεδομένο το πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Φράνκο Φεράρι να επιστρέφει στις προπονήσεις έπειτα από απουσία δύο εβδομάδων, ενώ ο Μάρτιν Μοντόγια -που πέρσι αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας- προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής, λόγω της απουσίας του Ζαν Ζουλ στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, λόγω τιμωρίας του Καμερουνέζου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button