Γενικά

Μπάρκλεϊ: «Αν η Team USA χάσει το χρυσό, να μην τους αφήσουμε να επιστρέψουν στη χώρα»

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ αναφορικά με την Team USA και την πιθανότητα να μην πάρει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και χρυσός Ολυμπιονίκης με την αυθεντική «Dream Team» το 1992 στη Βαρκελώνη δεν… κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του αναφορικά με τη δυναμική της Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αφού άσκησε σκληρή κριτική στον Τζοέλ Εμπίντ για τις εμφανίσεις του στα παιχνίδια της α’ φάσης, μίλησε συνολικά για την εθνική ομάδα των ΗΠΑ: «Να συμφωνήσουμε σε κάτι; Σίγουρα όλες οι ομάδες σε εθνικό επίπεδο έχουν βελτιωθεί και είναι πολύ καλύτερες. 100%. Παρόλα αυτά καμία δεν είναι καλύτερη από την Team USA» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Αν εξαιρέσεις τον Γιόκιτς, τον Αντετοκούνμπο, τον Ντόντσιτς και τον Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, έχουμε τους 10 καλύτερους καλύτερους παίκτες. Ακόμα διαθέτουμε τους καλύτερους. Κανείς δεν μπορεί να φέρει από το βάθος του πάγκου έναν Τζέισον Τέιτουμ ή έναν Τζρου Χόλιντεϊ» ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Δεν μπορείς να βρεις κάποια ομάδα η οποία να έχει την πληρότητα και το σύνολο της Team USA. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν οι ΗΠΑ. Αν χάσουν, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να επιστρέψουν στη χώρα. Δεν μπορούν να επιστρέψουν. Με την ομάδα που έχουμε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες εάν χάσουμε το χρυσό μετάλλιο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button