Ποδόσφαιρο

Για την άλλη βδομάδα πάει η άφιξη του Σιφουέντες

Είναι δεδομένη η συμφωνία του Άρη με τη Ρέιντζερς για τον δανεισμό του Χοσέ Σιφουέντες, με option αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, φαίνεται όμως ότι πρέπει να ρυθμιστούν λεπτομέρειες, που αφορούν τον δανεισμό του παίκτη στην Κρουζέιρο.

Το πλάνο των αλλαγών στη βραζιλιάνικη ομάδα είναι από τα βασικά θέματα ενασχόλησης των τοπικά media, καθώς συνολικά αναφέρονται τα ονόματα δώδεκα παικτών οι οποίοι θα αποτελέσουν παρελθόν, με απώτερο σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων, με στόχο την… αγωνιστική αναδόμηση της ομάδας.

Προφανώς μέσα σε αυτά είναι και του Χοσέ Σιφουέντες, με τον οποίον ο Άρης έχει συμφωνήσει, όπως ασφαλώς και με τη Ρέιντζερς, η οποία έχε τα δικαιώματά του. Το πλαίσιο της συμφωνίας περιλαμβάνει τον ετήσιο δανεισμό του ποδοσφαιριστή, αλλά και τη ρήτρα για το καλοκαίρι του 2025.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η όποια καθυστέρηση έχει να κάνει με τη συζήτηση μεταξύ της Ρέιντζερς και της βραζιλιάνικης ομάδας και οι οποίες σχετίζονται με την απόφαση πρόωρης διακοπής του δανεισμού του ποδοσφαιριστή.

Στον Άρη περιμένουν την ολοκλήρωση των επαφών και κυρίως την άφιξη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη, η οποία πάει απ’ ότι όλα δείχνουν για την προσεχή εβδομάδα. Το βασικό είναι να ενσωματωθεί στην ομάδα γρήγορα και τουλάχιστον να είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου σ’ ένα από τα φιλικά παιχνίδια που θα προηγηθούν της έναρξης του πρωταθλήματος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button