Ποδόσφαιρο

Το καλύτερο για το τέλος

Το φιλικό με την Μπρέντα έριξε την αυλαία του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Άρη. Και το τέλος γράφτηκε με αρκετά θετικό πρόσημο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν την πιο γεμάτη εμφάνισή τους επί ολλανδικού εδάφους, με καλή παρουσία και στα δύο μισά του γηπέδου.

Αμυντικά βέβαια να τονιστεί ότι ο άΡΗς είχε καλή παρουσία σε όλα τα φιλικά του. Δέχθηκε λίγες φάσεις και δεν βρέθηκε ποτέ… στα σχοινιά, ακόμα και από μία ποιοτική ομάδα, όπως η Άλκμααρ.

Αυτό στο οποίο υστερούσε κάπως η ομάδα στα προηγούμενα ματς ήταν η επίθεση και κυρίως η αποτελεσματικότητα στις φάσεις που δημιούργησε. Ένα αρνητικό που χθες μετετράπη σε θετικό.

Ο Άρης πέτυχε χθες δύο γκολ, αποτέλεσμα της ποιότητας των Φετφατζίδη και Σαμόρα. Αμφότερα όμως κρύβουν στοιχεία που ο Άκης Μάντζιος θέλει από την ομάδα να παρουσιάζει ως σύνολο. Πρέσινγκ, καλή μετάβαση στην επίθεση, όπως και καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Ο προπονητής του Άρη κρατάει θετικά και αρνητικά από αυτές τις δέκα μέρες στην Ολλανδία, γνωρίζοντας ότι πέρα από δουλειά χρειάζονται και προσθήκες, που τις περιμένει από το επόμενο Σάββατο που η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button