ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ υπέγραψε φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στις διακοπές του!

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ έριξε λάδι στη… φωτιά των δημοσιευμάτων που συνδέουν το όνομά του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπογράφοντας φανέλα της Βασίλισσας κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς το συμβόλαιο του Άγγλου λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Αυτό το διάστημα, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στις ΗΠΑ, μαζί με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Ο ίδιος, φρόντισε να ρίξει λάδι στη «φωτιά» των εν λόγω σεναρίων που αφορούν την μετακίνησή του στη Μαδρίτη, υπογράφοντας σε φανέλα ενός μικρού οπαδού της Βασίλισσας.

Η Λίβερπουλ ευελπιστεί να πείσει το δικό της παιδί να ανανεώσει το συμβόλαιό του και μάλιστα οι άνθρωποί της είναι αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή για να έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν υπάρχουν εξελίξεις πάνω στο θέμα αυτό.

Υπενθυμίζουμε, ότι η Ρεάλ θέλει να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου, με το συμβόλαιο του Καναδού να λήγει επίσης το επόμενο καλοκαίρι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button