Ποδόσφαιρο

Πρώτο δείγμα… θετικό

Ο Άρης πάλεψε, ήταν καλός και ηττήθηκε με 2-1 απέναντι σε μία πολύ καλύτερη αντίπαλο.

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη να έχει πολύ μεγάλη ευκαιρία, καθώς οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν πέναλτι μόλις στο τέταρτο λεπτό. Ο Σαβέριο όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον Βέρχουλστ, με το 0-0 να παραμένει.

Στο 12′ ο Άρης είχε νέα ευκαιρία με σουτ του Φετφατζίδη να καταλήγει άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βέρχουλστ είπε και πάλι «όχι» στον Άρη, σε σουτ του Σαμόρα αυτή τη φορά.

Οι Ολλανδοί ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν σκοράροντας στο 21′ με τον Μπουρμέστερ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κουέστα έκανε καλή επέμβαση και απέτρεψε το 2-0.

Στο 28ο λεπτό μετά από κλέψιμο και γύρισμα του Μοντόγια, ο Σαμόρα βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και έκανε το 1-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης έχασε καλή ευκαιρία στο 53ο λεπτό, καθώς το σουτ του Γκαρθία πέρασε λίγο άουτ.

Σε εκείνο το σημείο ο ρυθμός έπεσε λόγω και των αλλαγών, με τους Σαβέριο, Μάνου Γκαρθία, Βέλεθ, Φετφατζίδης να δίνουν τις θέσεις τους στους. Σουλεϊμάνοφ, Ρόουζ, Παναγίδης, Πάρντο.

Ενώ το παιχνίδι είχε χάσει τον ρυθμό του, η Άλκμααρ βρήκε το δεύτερο της γκολ μετά από φάουλ και κεφαλιά του Πενέτρα.

Οι κιτρινόμαυροι θέλησαν να αντιδράσουν, είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Πάβισιτς που έβγαλε εντυπωσιακά ο Βιρτζίνια, ο οποίος λίγο αργότερα απέκρουσε και σουτ του Παναγίδη, κρατώντας το 2-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον Άρη να έχει μία ακόμη ευκαιρία με σουτ του Μοντόγια που πέρασε άουτ, τη στιγμή που η Αλκμάαρ είχε και δοκάρι στο 89ο λεπτό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button