Μπάσκετ

Θέλει μακρινό σουτ από όλους

Ο Γιάννης Καστρίτης συνεχίζει να χτίζει το ρόστερ, συμπληρώνοντας ανά λίγες μέρες και ένα κομμάτι του παζλ, με τελευταίο χρονικά τον Λάντερς Νόλεϊ, με τον 24χρονο SF να έρχεται να καλύψει ουσιαστικά τη θέση ξένου στο «3».

Και κάπου εδώ αρχίζει και ξεκλειδώνεται ένα μοτίβο, καθώς στις θέσεις 3-4 έχουν αποκτηθεί παίκτες με περγαμηνές πίσω από τα 6,75, που μπορούν να δώσουν άλλη οπτική στην επίθεση της ομάδας.

Ο Νόλεϊ εκτελούσε στο Σινσινάτι και το NCAA με 41%, στη τελευταία του σεζόν, λίγο πριν αναζητήσει θέση στο draft. Ο δε Νέιτ Λαζέφσκι, το ιταλικό πρωτάθλημα με την Μπρίντζιζι ήταν ο πιο εύστοχος παίκτης πίσω από τα 6,75, ξεπερνώντας το 46%.

Μέσα σε αυτούς πρέπει να προστεθεί και ο Λευτέρης Μαντζούκας που είναι συνεπής στο μακρινό σουτ, αλλά και ο Γιώργος Γκιουζέλης που δε θα διαστάσει σε ορισμένες φάσεις να δοκιμάσει το χέρι του.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Γιάννης Καστρίτης θέλει μακρινό σουτ από τους φόργουόρντ του, προκειμένου να ανοίξουν καλύτερα τους χώρους και για τους υπόλοιπους παίκτες με το spacing.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button