Μπάσκετ

Η συμφωνία με Λάντερς Νόλεϊ και ο συμπαίκτης που θα βρει από το Σινσινάτι

Ο Άρης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Λάντερς Νόλεϊ (24, 2.01) και περιμένει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ για την επισημοποίηση της συνεργασίας τους.

Δεν συμβαίνει συχνά, στην πραγματικότητα μάλλον είναι σπάνιο, να συνυπάρχουν στην ίδια ευρωπαϊκή ομάδα δύο παίκτες οι οποίοι συνεργάστηκαν και στο ίδιο πανεπιστήμιο. Ο Λάντερς Νόλεϊ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη και ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη δεν θα συναντήσει απλά έναν παλιό γνώριμό του, αλλά έναν πρώην συμπαίκτη και φίλο. Τον Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους! Οι δύο Αμερικανοί συνυπήρξαν στο Σινσινάτι τη σεζόν 2022-23, πριν ο Ντε Τζούλιους τραβήξει πλώρη για την Ευρώπη και ο Νόλι αποφασίσει να μην «κάνει» την τελευταία πανεπιστημιακή χρονιά του, αλλά να δηλώσει (πρόωρα) συμμετοχή στο ντραφτ (2023).

Είχε προηγηθεί η καλύτερη σεζόν του στα παρκέ καθώς με 16.8 πόντους και 5.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο κέρδισε ένα σωρό τίτλους, παράλληλα με αυτόν του κορυφαίου σουτέρ στην ιστορία του πανεπιστημίου με 41.7% έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Η απόφαση πρόωρης… διάθεσης στο ντραφτ δεν του βγήκε σε καλό, γι’ αυτόν τον λόγο το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχε σε work out’s τεσσάρων ομάδων του ΝΒΑ πριν καταλήξει στη θυγατρική της Πέλικανς στην G League έχοντας 13.6 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ κατά μέσο όρο, με ποσοστό ευστοχίας 31% από μακρινή απόσταση.

Το Σινσινάτι ήταν το τρίτο και τελευταίο πανεπιστήμιο από το οποίο πέρασε ο Λάντερς Νόλεϊ, ο οποίος έπαιξε για έναν χρόνο στο Βιρτζίνια Τεκ, ακολούθησε μια διετία στο Μέμφις (2020-2022). Η συμφωνία του Άρη μαζί του είναι δεδομένη και αφορά συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button